Raid Des Hautes Fagnes

Vorige week reden Dimi en ik de Raid Des Hautes Fagnes in Melmdy. We zakten de dag voordien af naar Weywertz en dit samen met Team Reevax, oud ploegmakker Sven en mijn vader. We fietsten nog wat zalig rond in Malmedy de dag voordien.

 

De dag van de wedstrijd kwamen Kitty en Zoef nog tot daar om samen met mijn vader de bevoorrading te voorzien. Ik startte de wedstrijd zoals altijd rustig. Ik reed heel het eerste stuk van de wedstrijd samen met Dimi. Dimi rijdt met de week sterker en nam in Malmedy erg veel kopwerk voor zijn rekening. Ik voelde mij zeker en vast niet super en liet me wat meesleuren.

Halverwege de wedstrijd begon het te regenen en werd het parcours vettiger en vettiger. De omloop werd ook zwaarder en veel mooier. De eerste stukken waren vooral snel om nadien over te gaan in prachtige trails. Jammer genoeg worden de grote marathons het slachtoffer van eigen succes. Heel vaak moet je wachten op mooie padjes. Ik had er deze dag weinig problemen mee omdat ik niet voor een topplaats fietste, maar vaak afstappen op mooie padjes die ik wel kan nemen of afdalen is jammer.

Het einde van de omloop was zeer glibberig, maar we kwamen voldaan over de finish !

Wouter 61ste en 24ste elite

Dimi 75ste en 27ste M1

http://www.chronorace.be/web2/Classements/Classement.aspx?eventId=6558415060995&mode=large&IdClassement=8257

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *