Overwinning 24u Westerlo

Dit weekend was ik gastrenner voor het BE FAST cycling team. We konden na een zware race met een mooie overwinning naar huis.

Vincent schreef als volgt:

Het voorbije weekend stond Vincent met 5 ‘gastrenners’ aan de start van de 24u van Westerlo. Ze verdedigden op schitterende wijze de Be Fast kleuren en wonnen met grote overmacht deze wedstrijd. De eerste 10u van de wedstrijd waren zeer spannend, het Be Fast Team had constant rond de 2min voorsprong op de dichtst nabije tegenstander, dit zorgde voor een zeer stresserende en vermoeiende nacht. Tegen zondagmorgend kon het Be Fast Team dan de beslissende kloof slaan en brak de veer bij de tegenstanders. Uiteindelijk hadden ze na 24u wedstrijd 640 km gemountainbiked en telde de voorsprong aan de meet maar liefst  35 minuten op nummer 2! Gastrenners van dienst waren: Tom de Schutter, Danny Sleeckx, Wouter Wuilmus, Nick Daems en Stijn van Maldeghem. Vijf sterke beren die mooie reclame maakte voor het Be Fast Cycling Team. Binnenkort komt er een link naar het verslag dat gisteren op RTV werd uitgezonden + een uitgebreide fotoreportage.

Hieronder een link naar de uitslag:

http://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2012/jun/30/westerlo%28b%29/Totaal.html

http://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2012/jun/30/westerlo%28b%29/RondeTijden.html

RTV sport op zondag rond 9 min. http://www.rtv.be/artikels/sport/sport-op-zondag/2012070115464617_sport-op-zondag-1-juli

Link BE Fast Cycling Team http://www.befastcyclingteam.be/

 

Een reactie op “Overwinning 24u Westerlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *