5de cross duathlon Ravels !

Na een lange tijd van geen competitie was het nog eens tijd om aan een wedstrijd deel te nemen. Ik trainde 3 weken erg goed en wilde graag deze periode met een wedstrijd afsluiten. Twee weken voordien had ik erg veel last van mijn scheenbeen.  Even niet lopen en het bijsturen van mijn loopzolen was ook nodig. Deze week ging alles beter maar, maar extra aandacht voor het scheenbeen lijkt nog wel even nodig.

Ik zakte enkele uren voor de wedstrijd af naar Ravels om nog wat rondjes op de mtb te draaien. De omloop staat gekend als een 5km single track dus verkenning was zeker nodig. Ik had het geluk met mijn fuse 29 Granville te rijden. Het was even zoeken maar het voelde wel goed aan. De omloop was niet echt mijn ding maar ik nam me voor er het beste van te maken. De wedstrijd was ook speciaal met 2.5km lopen / 11km bike / 2.5km lopen / 11km bike / 2.5km lopen.

Bij de start was ik goed weg en rond positie 5 kon ik stand houden. Echt harder kon ik niet lopen maar ik kon het tempo wel blijven aanhouden. Bij het fietsen was het even zoeken en ik kuste even de Ravelse grond. Dit koste me de aansluiting voor het podium. Vanaf toen reed ik 5e en kon ik dit heel de race houden. Mijn tweede fietsdeel ging veel beter. De groep voor mij was echter te ver weg om het gat te dichten. Ik reed relatief rustig verder en zette nog een goed slot loopnummer neer. Ik finishte 5de algmeen op een toch wel sterk deelnemersveld.

http://uitslagen.3athlon.be/pdffiles/2013/ravels2013/ravels2013_solo_scratch.pdf

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *