Ramses Van Hoofstat versterkt ons team !

Ramses Van Hoofstat komt het Cyco Endurance Team versterken. Een voorstelling van Ramses.

Geboren op 19 oktober 1988 en vanaf mijn 6 jaar heb ik gevoetbald voor Schelle Sport en Rupel Boom.

Diploma: leraar LO-economie en geef momenteel les in het Scheppersinstituut.

Ik ben gestart met triatlon in 2010 in Mechelen. Na 1 jaar zelf trainen heb ik me aangesloten bij Atriac. Ik ben begonnen met enkele 1/4 –wedstrijden (Mechelen en Brasschaat) en kreeg zin in meer. Vervolgens ben ik sinds een jaar beginnen samenwerken met Gert Goedhart als coach.

Resultaten: op de kwartwedstrijden probeer ik kort bij de top20 te eindigen. Qua tijd heb ik dit jaar op deze afstand vrij constant gepresteerd met verschillende malen 2u00’-2u01’. Doel is om volgend seizoen daar toch onder te duiken.

Ik heb tot nog toe 2 halve triatlons gedaan (Antwerp Ironman 70.3 2012 & Eupen 2013). In Antwerpen was ik nog 190ste overall met 4u42. Dit jaar in Eupen 52ste overall in 4u27’.

Dit is ook het hoofddoel de komende jaren, ik heb nu van deze halve afstand kunnen proeven en ga me er op toeleggen en ook meerdere halve wedstrijden plannen op een seizoen. Dewelke dit zijn moet ik nog bekijken..

Roepnaam is ram-c  😉

Welkom in het team Ram-C !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *