Powertriathlon Aarschot

Mijn eerste triathlon-wedstrijd in 2 jaar en normaal gezien de eerste wedstrijd na 5 jaar op terug een redelijk niveau. Dat had toch zo moeten zijn.

Echter vandaag liep niets goed. Bij de start met het zwemmen geraakte ik niet goed in mijn ritme. Bij het zwemmen moesten we ook 2-maal uit het water onderweg en al bij de eerste keer, schoten mijn benen al vol met krampen.
Dat beloofde al niet veel goeds en toen ik op mijn fiets wilde springen, blokkeerden ze volledig. Ik kreeg zelfs mijn schoenen bijna niet aan…

Triathlon Aarschot 19072015_002

Ramses was samen met mij gewisseld en door de krampen was hij al 200m weggereden. Ik probeerde zijn spoor te volgen, maar kon nergens echt kracht zetten. Halverwege moest ik hem al laten rijden en ik verloor meer en meer terrein.

Triathlon Aarschot 19072015_010

Met het lopen vertrok ik dan maar rustig en in de 2e ronde moest ik alweer even stoppen met krampen. Toch nog kunnen uitlopen op een 25e plaats van de 267 finishers. Niet echt de positie die ik verwacht had met de huidige conditie, maar toch blij om nog eens een triathlon te kunnen afwerken…

Proficiat aan Ramses voor zijn 15e plaats en bedankt aan alle supporters voor de steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *