Indeland triathlon Duitsland

Gisteren nam ik samen met Wouter deel aan de Indeland Triathlon in Duitsland (halve afstand).

Na 7 weken zonder looptraining door spierscheur en enkel 2 weekjes opbouw, was ik blij dat ik de wedstrijd kon uitlopen.

Het zwemmen ging niet zo super en zo kwam ik eens samen met Wouter uit het water. Op de fiets dan meteen de pees erop gelegd en een goede inhaalbeweging naar voor kunnen maken. Het lopen ging in het begin redelijk, maar zoals verwacht begon mijn kaars ongeveer halfweg al uit te doven. Op karakter dus moeten uitlopen, maar nog wel een 10e plaats overall in de wacht kunnen slepen en een 2e plaats in mijn leeftijdscategorie. Ik mocht dus het podium op, maar ik had er eigenlijk geen rekening meer mee gehouden en dus meteen naar huis vertrokken.
Wouter werd 8e overall en 4e in leeftijdscategorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *