Voorstelling team 2012

Al enkele jaren hadden Wim Van Linden en Wouter Wuilmus het idee een eigen team op te richten. Omdat beide actief zijn in een verschillende sporttak werd het team opgestart onder de naam Cyco Endurance Team.

Atleten:

Pieter Van Der Mussele: Pieter is een triatleet die in verschillende Ironmans de top 10 haalde in zijn agegroup. Pieter nam onder andere ook deel aan de bekende Ironman van Hawaï.

Wim Van Linden: Wim was in een ver verleden veelvoudig Belgisch kampioen turnen en nam deel aan verschillende WK’s. Nadien stortte hij zich op de lange afstand triatlon en won de Ironman van Antwerpen en Saint-Polten in zijn agegroup.

Dimitri Vanhove: Dimitri is een mountainbiker die reeds diverse top 10 plaatsen reed in verschillende Belgische en internationale mountainbike marathons.

Wouter Wuilmus: Wouter is een mountainbiker die in 2009 het EBBT klassement won. Tevens reed hij verschillende top 10 plaatsen in mountainbike marathons.

Doel:

Het team heeft als doel om in groep zoveel mogelijk plezier te beleven aan hun sport door verschillende keren samen te trainen en aan wedstrijden deel te nemen. Hierdoor willen ze uiteraard ook de sponsors promoten die in het team geloven

Pieter, Wim, Dimitri en Wouter

Sponsors:

https://www.cycosports.be/ Wim Van Linden heeft zelf een on-line web fietsenwinkel. Wim is daarmee hoofdsponsor van het team. Neem alvast een kijkje op zijn website.

http://www.ngahr.com/ Northgate-Arinso is marktleider in HR software en was jaren trouwe sponsor van traitleet Rutger Beke.

http://www.guru-sport.com/Default.aspx Guru laat ons kennis maken met verschillende kwalitatieve producten uit de fietswereld.

http://www.sponser-belux.be/ Sponser voorziet ons van de beste sportvoeding die er bestaat.

http://www.levhel.be/ Levhel levert ons fietskledij van hoge kwaliteit. Dankzij hun professionele manier van werken, kan er gezorgd worden voor een gepersonaliseerd ontwerp in relatief kleine aantallen. Een groot voordeel hierbij is dat je een onbeperkt aantal kleurencombinaties kan gebruiken. We werkten reeds met verschillende merken samen en dit was voor ons de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Alarm Wouters Halle-Zoersel zorgt voor een veiligheidsgevoel bij de mensen door het plaatsen van de beste alarmen in omstreken.

Sportieve doelen 2012:

–       Les chemin du Soleil MTB http://www.raid-vtt.fr/

–       La Roche 111 triathlon http://www.sport-events.be/new/kies-uw-wedstrijd/111-triatlon-la-roche-en-ardenne

–       Nisraman triathlon http://www.sport-events.be/new/kies-uw-wedstrijd/111-triatlon-la-roche-en-ardenne

–       Houffalize Bike Festival MTB http://www.sport-events.be/new/kies-uw-wedstrijd/111-triatlon-la-roche-en-ardenne

–       BeMC MTB http://www.bemc.be/dl/

–       Ötztaler Radmarathon  http://www.oetztaler-radmarathon.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *