5u Halle-Zoersel

Gisteren stonden Dimitri en ik aan de start van de ingekortte 6u van Halle. Omwille van het slechte weer moesten we “maar” 5u rijden. We werden uitgenodigd bij Pat en Zoef, onze sponsor alarmen Wouters. Alles was door Zoef tot in de puntjes in orde gemaakt. Maar zo kennen we Zoef ondertussen.

Omdat het zo koud was, moesten we ons goed aankleden maar met onze top LevHel kledij was dit geen probleem. Je moet in de wedstrijd ook 2u in het donker rijden dus kwam een goede lampenset van pas.

De omloop lag bijzonder snel en af en toe erg glad. Dimitri en ik vertrokken en wilden graag samen rijden. Maar het was aanschuiven in een bochtje na de start. Ik zag Dimitri niet meer terug in de wedstrijd. Ondertussen wilde ik vooral heel slim trainen. Ik reed de eerste 3u nogal rustig om dan te versnellen. Wat doe je ondertussen ? Vooral veel eten en drinken ! Dankzij de super bevoorrading van Zoef en Lien konden we steeds eten krijgen en nieuw drinken. Bij temperaturen rond -7°C vriezen de toppen van de drinkbussen nogal snel vast waardoor er geen drinken meer door kan ….

Zowel Dimitri als ik bereiken de finish heelhuids en hadden er een erg goede training van gemaakt. Dimitri eindigde voor mij maar tot op heden is er nog geen uitslag van deze wedstrijd bekend. Wat me opviel, was dat er al erg hard gekoerst werd. Vorige jaren reed ik dit ook als training en met de zelfde indeling maar toen eindigde ik toch meer naar voren in het klassement.

De eerste marathon van het Cyco Endurance team is een feit ! Dat er nog vele mooie dingen mogen volgen dit seizoen.

Dimitri werd 11de

Wouter werd 12de

Foto’s http://photo.wiwo.be/#46.3

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *