Top 15 chrono Andenne

Zondag stond ik aan de start van de chrono in Andenne. Ik zakte de dag voordien al af naar Andenne en mocht bij onze sponsor alarmen Wouters in de mobilehome blijven slapen. Het was fijn bijpraten met Pat en Zoef ! Jammer genoeg kon Pat niet van start gaan door rugproblemen. Hopelijk komt alles snel terug in orde zodat we samen veel plezier kunnen beleven in de Chemin Du Soleil.

 

Een chrono is geen echte wedstrijd omdat je een snelle tijd moet afleggen over het parcours waar ook de toertocht overgaat. Voor een goede tijd moet je ofwel heel vroeg of laat vertrekken. Ik startte samen met Robby Bodson omdat het altijd leuker is om met twee te fietsen. We vertrokken midden in het spits uur wat misschien niet zo een goed idee was. We zette er direct een snelle vaart in. Ik wilde er een stevig training van maken na een erg zware trainingsweek. We wisselde elkaar erg goed af en konden genieten van een mooi parcours. Het was goed uitkijken voor tragere renners. Zonder echt risico te nemen proberen we er toch een mooi tempo in te houden. Robby zijn conditie was echt top zodat ik verschillende stukken echt afzag in de wielen.

 

Onderweg kregen we bevoorrading van Pat en Zoef die ook voor de aanmoedigingen zorgde. We reden ook wel eens even verkeerd maar dat gebeurt wel vaker bij een chrono. Robby en ik reden heel de wedstrijd samen en konden mooi 13de en 14de worden op een goede 400 deelnemers. De uitslag is van minder belang omdat dit vooral een conditie test was.

 

Resultaat: 14de /400 deelnemers

 Foto’s: http://photo.wiwo.be/#48.0

 

Een reactie op “Top 15 chrono Andenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *