Dimi en Wouter in chrono Spa

Vandaag stond een chrono in Spa op het programma.  Dimi en ik kondend nog wel een doorgedreven training gebruiken. Het was zowel voor Dimi als mij de eerste kennismaking van dit seizoen met onze heuvels in de Ardennen.

We spraken af om samen de chrono te rijden en nadien nog een beetje bij te trainen. Het was immers maar een chrono van 45km. Maar al snel werd heel duidelijk dat dit geen rustige training zou worden . De hellingen volgende elkaar snel op en waren enorm pittig. De organisatie maakte speciaal een aparte lus voor de chrono rijders en kozen de padjes heel zorgvuldig uit. Zo werd het een afwisseling van technische afdalingen en klimmen met snellere stroken met hier en daar lastige modderstukken.

We hielden een stevig tempo aan en trokken af en toe goed door. Ik had het vooral lastig met de eerste klimmen omdat ik dit niet meer zo gewend was.  We genoten van het prachtige maar lastige parcours. Met een 48km en 1300 hoogte meters waren we toch enorm voldaan. De afwezigen hadden ongelijk en ik ben vooral blij dat ik wat klim kilometers in de benen heb.

Uitslag volgt asap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *