20km Brussel

De 20km van Brussel… Altijd een plezier om te lopen, maar toch een zwaar parcours in een, dikwijls, drukkende hitte. Ik kon geen glansprestatie verwachten, maar was toch goed genoeg om een redelijk tempo te lopen!

‘s Morgens was ik al slecht begonnen door te laat te eten. Ook de startplaats was gewijzigd en dus was ik te laat aan de startlijn om een goed positie in te nemen. Het gevolg was dus de eerste 2km drummen om aan een goed tempo te geraken en tot km 12 met een zware maag proberen het tempo vast te houden.

Misschien was dit alles ook mijn geluk omdat ik dus vanaf km 12 comfortabel begon te lopen. Vanaf km 17 tot km 19 is het zwaar bergop en dus kon ik tussen 12 en 17 het tempo hoog genoeg houden om het verval erna te beperken. Meestal val ik in Brussel op het einde helemaal stil en nu was dit dus niet het geval.

Tevreden dus met het resultaat, maar ik weet dat ik beter kan als ik eens terug de tijd vind om een strak trainingsschema aan te houden…

Een reactie op “20km Brussel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *