8ste triathlon Rijkevorsel

Zaterdag stond ik aan de start van de 8ste triathlon van rijkevorsel. Mijn schoonbroers Wim en Ken deden mee en ook mijn vader stond aan de start. Voor mij zou het een eerste testje zijn na een maand zwemmen en lopen. Er was ook een klassement voor de eerste inwoner van Rijkevorsel. Mijn zinnen stonden daar vooral op ! We wilden ook graag een goede prestatie leveren voor onze thuis sponsor LeVhel die de tijdregistratie voorzag.

 

Mijn zwemmen verliep goed maar zeker niet super. Bij het verlaten van de wissel had ik dikke pech want reed direct lek. Een zware ontgoocheling want ik was klaar om een heel goede fietsproef te doen. Jammer maar dit hoort bij de sport ….

 

Wim verkiest natuurlijk de lange afstand maar wilde toch graag deelnemen als training. Wim werd knap 18de op een toch wel sterke tegenstand !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *