BK 1/4 triatlon

Afgelopen zondag stond mijn laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Vermits ik wat meer op snelheid aan het werken ben, was het BK 1/4 een goede test om te kijken waar ik sta.

Nog niet zo ver, blijkbaar 😉 Maar de reden hiervoor was voor de wedstrijd eigenlijk al geweten. Ik had veel te weinig fietskilometers in de benen! Hierdoor heb ik echt hard afgezien tijdens het fietsen en heb ik zelfs de groep waar ik in reed, moeten lossen. Even later kwam er wel gelukkig een grotere groep, waarbij ik terug kon aansluiten. Deze groep haalde de vorige groep terug in, zodat ik eigenlijk niets was verloren.
Echter, ik had zoveel energie tijdens het fietsen kwijtgespeeld, dat er geen panache meer in de benen zat om echt snel te lopen…

En eigenlijk was de wedstrijd nog wel goed begonnen. Het zwemmen ging echt goed. En hoewel ik nog niet aan mijn tijden uit het verleden geraak, kwam ik toch al op een behoorlijke plaats uit het water. Ook had ik hier nog niet echt diep moeten gaan en voelde ik me vrij goed.

Dat gevoel verdween daarna dus vrij snel en ik kwam uiteindelijk op een wat teleurstellende 76e plaats aan.

Volgend seizoen beter!
Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *