Houffalize Open Tour

Dit weekend fietste ik als training de Houffalize Open Tour op de mountainbike. Gewoon omdat ik nog heel graag op de mountainbike zit. Ik merkte wel dat zonder specifieke mountainbike training een marathon relatief rustig uitrijden niet eenvoudig is. Daarom schrap ik jammer genoeg de BeMC driedaagse volgende week.

De HOT race stond vooral in functie om fietsvriend Tim voor het eerst een marathon te laten uitrijden en nog liefst ook de driedaagse. Ik bleef grote delen van de rit bij hem en fietste nadien stukjes mijn tempo. Dit zorgde voor een goede training en met resultaat dat Tim relatief fris deze meerdaagse kon uitrijden. Knap gedaan van hem !

Jammer genoeg hield ik aan de meerdaagse een knie onsteking over waardoor mijn eerste triathlon in gevaar komt ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *