Voorjaar van vallen en opstaan …

Na een geslaagde mountainbike 3daagse die ik eind april als training reed, hield ik een lastige overbelaste knie over. Een weekje rust bracht een gedeeltelijke oplossing, maar starten in de ¼ triathlon in Lille zou niet verstandig zijn geweest. Met pijn in het hart miste ik mijn eerste triathlon van het jaar. Ik kon gelukkig wel mee zwemmen waardoor ik enige ervaring kon opdoen en vooral enkele vraagtekens kon wegwerken in verband met het zwemmen.

Ik kon de week later goed trainen en alles zat goed. Maar toen werd ik ziek en kon ik een week totaal niet trainen en kwam niet verder dan de zetel. Ik laste een extra prikkel in door de ¼ triathlon in Zwijndrecht mee te gaan doen. Omdat het weer de laatste weken ook niet meewilde, werd er niet gezwommen en werd dit een duathlon. Ik liep een degelijke 10km waar ik niet al te diep moest gaan. Ik begon te fietsen maar na 4km reed ik lek. Een enorme domper en een belangrijke les erbij ! Neem reserve materiaal mee zodat je tenmiste nog de wedstrijd uit kan doen als training. Ik was erg ontgoocheld en ging die avond nog 12km extra lopen …

De volgende weken staan LaRoche111 op het programma en de ½ in Stein (nl). LaRoche111 zal waarschijnlijk weer een duathlon worden en dit is ook weer een tegenvaller omdat ik graag wil bijleren in het zwemmen in open water.

Belangrijk is dat ik vooral ervaring opdoe. De conditie is goed maar ik zou ze graag eens verzilveren in een triathlon. Dankzij sponsors Cyco Sports en Guru sport beschik ik nu ook over een echt tijdrit machien. De Argon 18 E112 zal nu mijn trouwe vriend worden tijdens lange fietstrainingen en wedstrijden

Ondertussen kwamen de nieuwe LevHel kleren ook binnen. Een echte topper onder het nieuwe ‘koers’ materiaal. We beschikken over de laatste nieuwe ontwikkelingen in de evolutie naar de strakke kwalitatieve wielertrui !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *