Dijkrun Niel

Heel zware trainingsweek achter de rug en deze ochtend nog een pittige zwemtraining gedaan. Als opwarming ben ik van thuis uit naar de inschrijving gejogd en vervolgens ook al een rond op het parcours afgelegd.

Het parcours was officieel 3 ronden van 4,5km al heb ik mijn twijfels als ik naar mijn eigen tijd en die van de andere lopers zie..

Dit was een trainingswedstrijd dus op zich was het resultaat van ondergeschikt belang. Ik vertrok op de eerste rij en startte meteen met mijn eigen tempo. Ik besloot niet naar anderen te kijken en vooral op gevoel te lopen. Ik wist van vorig jaar dat hier best een sterk deelnemersveld aan de start staat, zeker met dit weer. In ronde 2 wou ik zeker niet over mijn toeren gaan om er dan in de laatste ronde nog eens vol voor te gaan. Uiteindelijk ben ik gefinished als 12de van, ik schat 120 lopers. Vervolgens naar huis gelopen om de beentjes toch een beetje los te krijgen. Ik geef toe dat ik toch een klein beetje ontgoocheld ben met deze 12de plaats, ik had misschien graag in de top10 gezeten. Anderzijds was ik hier vorig jaar nog 16de, al zegt dat niet altijd alles.

Ik weet dat er toch nog een maand hard aan het lopen gewerkt zal (moeten) worden om zo klaar te zijn voor het nieuwe seizoen maar heb er alle vertrouwen in dat dit wel goed komt.

Sportieve groet,

Ram-C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *