Fortloop Puurs

Verslag Wim:

Gisteren gestart in een lokale loopwedstrijd te Puurs, een thuiswedstrijd dus. Het was een pittig parcours, dat bijna volledig onverhard was om en rond het fort van Liezele.Er waren veel lastig beloopbare stukken door weilanden bij en in het fort was het door enkele scherpe bochten ook moeilijk tempo houden. Er kon gekozen worden tussen 5, 10 of 15km. Ik ging voor de 15, mijn vrouw Veerle voor de 5 en schoonvader Guy voor de 10km. Per ronde moest je 2 maal een steile beklimming tot bovenop het fort doen (voor de 15km dus 6x!).

Bij de start had ik niet goed gekeken wie er voor welke afstand liep en dus zette ik mij maar gewoon vooraan. Dat was echter iets te enthousiast en die snelle start moest ik na ronde 1 al zwaar bekopen. Ik kon het tempo niet meer aan en als snel werd ik ingelopen door Bart Cant en Tommy Van Weverenberg. Niet veel later kwam ook Tim De Bouw op en over mij en in de laatste ronde ook nog Sil Waumans. Daar kon ik nog blijven hangen tot het einde, maar het was echt afzien op de beklimmingen. Het was ook nog zeer warm en eigenlijk waren een beetje te weinig bevoorradingen.

Soit, dus op een 5e stek geëindigd in een tijd van 57:15. Niet slecht op dit parcours, maar ik moet toch eens proberen mij wat meer in te houden aan de start en mij niet zo op te blazen…
Bedankt aan alle supporters en bijstand van de familie!

Een reactie op “Fortloop Puurs

  1. Wouter Van den Heuvel zegt:

    Toch blij dat ik u heb kunnen doen afzien, hopelijk toch nog wat genoten van het parcours. We proberen volgend jaar nog wat dingen te verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *